"schoolmarm" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

schoolmarm

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från skolan + MARM.


Substantiv:

schoolmarm (plural schoolmarms) (USA, slang) En kvinna som är en lärare, särskilt en lärare i en skolhus; kan bära klang hon är svår. Den schoolmarm, kör det gamla väst ett rum skola, är en lager karaktär i västra filmer. En person, man eller kvinna, som uppvisar egenskaper tillskrivs lärare från gamla tider (som att strikt följa godtyckliga regler, är strikt på dem som inte följer dessa regler, etc.) (skogsbruk) Ett träd med två eller flera trunkar; en kluven träd.


Referens:

schoolmarm

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av schoolmarm. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 13 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av schoolmarm genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 217714 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor