"schoolish" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

schoolish

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från skolan + ish. Jämför holländska skolor ( "skolastiska, metodiskt"), tyska schulisch ( "schoolish, scolastic").


Adjektiv:

Adjektiv schoolish (jämförande mer schoolish, superlativ mest schoolish) Av eller i samband med skolan; Scholastic. 1916, Utbildnings översyn: det har studerat utvecklingen av skolan, men inte utvecklingen av verksamheten, har dess ledning varit skolas, inte kommersiell. Idag finner kommersiell själva utbildningen i skolan, schoolish och inte av affärshuset, affärsmässiga. 2009, Paul Smeyers, Marc Depaepe, Educational Research: Den Educationalization sociala problem: Genom att bedöma denna situation vi har kommit att överväga dimensioner pedagogisk-didaktiska interaktion och kommunikation som vi, tillsammans med Antonio Viñao Frago (1996) och andra, överväga att vara lika viktigt för att pröva den särskilda karaktären av schoolish institutioner. 2010, Laurie MacGillivray, läskunnighet i kristider: Praxis och Perspektiv: Som en kämpande student, Lo matades med "schoolish metoder" och vägrade att utföra för den skull glädjande hennes lärare. Karakteristiskt för skolan snarare än verkliga livet; pedantisk, pedagogiska, etc. 1987, Michel Leiris, nätter som dag, dagar som natten Dess struktur, som kan slå en som härrör från en aritmetisk eller geometri lektion, är schoolish, liksom dess innehåll ... 2008, Arthur T. Costigan , Undervisning giltiga språket Arts i en testdriven Era När vi reflektera över det, många av de saker vi lärare gör är konstgjorda och schoolish. De ser mycket annorlunda från hur riktiga läsare, författare och högtalare fungerar.


Referens:

schoolish

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av schoolish. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 8 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av schoolish genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 217705 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor