"doft ut" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

doft ut

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

ta reda på


Verb:

doft ut (tredje person singular enkla nuvarande dofter ut, presens particip vädrade ut, enkel förflutna och particip doftande ut) (transitive) att hitta genom att följa en doft. 1898, J. Meade Falkner, Moonfleet kapitel 4 "Var försiktig med vad du gör," anslöt en annan mans röst som jag inte vet, så att någon ser dig gräva, och doft oss. "


Referens:

scent out

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av doft ut. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar doft ut kan hittas nedan:

1.DOF
2.doff
3.doft
4.doft ut
5.DOFTANDE
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 27 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av doft ut genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 217393 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor