"sagehood" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

sagehood

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

salvia + -hood


Substantiv:

sagehood (uncountable) Villkoret eller tid för att vara en vis. (Wicca) Den äldre skede av en manlig Wiccan (jämfört med Sage aspekt av Horned God). 1998, Amber K, Robin Wood, Covencraft, sidan 129 handpartings, erkännande av crone- eller sagehood, och begravning eller minnesstunder. 2006, Ashleen O'Gaia, Family Wicca: praktisk hedendom för föräldrar och barn, sidan 220 En äldre Wiccan man, en manlig crone. Saging: (SAGE-ing) En ritual att känna igen och tillkännage en mans uppnå sagehood 2007, Kevin M. Gardner, En handbok för Wiccan präster, sidan 29 Grant (namn) gåvor inspiration och en tydlig och snabb åtanke när han / hon närmar sig hedrad tillstånd (Sagehood / Cronehood).


Termin:

(Wicca): cronehood


Referens:

sagehood

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av sagehood. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar sagehood kan hittas nedan:

1.SAG
2.sag off
3.saga
4.saga
5.Saga lout
6.sagaciate
7.sagacious
8.sagaciously
9.sagaciousness
10.Sagamore
11.Sagan
12.sagapen
13.sagapenum
14.sagathy
15.sage
16.sage pensel
17.sage sparrow
18.sagebrush state
19.sagehen
20.sagehood
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 29 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av sagehood genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 214985 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor