"sag off" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

sag off

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

sag bort (idiomatiskt) Skive, att inte gå i skolan när det behövs för att göra det. 1995, Angela Devlin, Brotts klasser:. Brottslingar i skolan - Page 109 "Jag var under det tredje året i skolan och jag Byxhäng bort med några av mina kamrater Vi var på ett bygge och två av oss blev arresterad och ges en försiktighet "2008, Katie Flynn, solskenet och skuggar -. Page 280 och du var akademiskt ljus, som jag verkligen inte hade förväntat, eftersom Maggie berättade hur du alltid var slapp utanför skolan, bara gå i ett par gånger per termin för att hämta böcker för att du var en ivrig läsare. (Idiomatiskt, basket) Detta ord behöver en definition. Vänligen hjälpa och lägga till en definition, sedan ta bort texten {{rfdef}}. 2002, Clay Kallam, Flick Basket: Att bygga en vinnande program - Page 51 Istället kommer på bollen försvarare (i zon eller man) sag bort mot korgen, skära av passningsvägar och lägga till mer hjälp till det inre. 2009, Fran Dunphy, Lawrence Hsieh, The gäckat förälder guide till stora Basket Spelar - Page 89 Om Daniel är ur skjutbanan när han ger upp sin dribbla, överväga att ha försvararen sag ut bollen mot korgen och förutse nästa pass. (Observera att slapp ut rekommenderas endast för avancerade spelare med gott omdöme). (Idiomatiskt, nautisk) Detta ord behöver en definition. Vänligen hjälpa och lägga till en definition, sedan ta bort texten {{rfdef}}. 2008, Ian Proctor, Racing Jolle underhåll - Page 120 Effekten av detta nedåt drag är att eliminera överdriven vridning och slapp ut på läsidan i spetsen för seglet och låta lite mer flöde eller magen nära förliket. Användas för annat än som ett idiom: sag ut. Hans byxor Byxhäng av benen.


Referens:

sag off

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av sag off. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar sag off kan hittas nedan:

1.SAG
2.sag off
3.saga
4.saga
5.Saga lout
6.sagaciate
7.sagacious
8.sagaciously
9.sagaciousness
10.Sagamore
11.Sagan
12.sagapen
13.sagapenum
14.sagathy
15.sage
16.sage pensel
17.sage sparrow
18.sagebrush state
19.sagehen
20.sagehood
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 44 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av sag off genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 214960 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor