"säck ut" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

säck ut

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Utväxt av den tidigare idiom, att slå säcken, med möjliga influenser från andra sinnen att sparka (tackla, plundring), och att strumpan (hit, slam), vilket ger en implicit att sömnen har tvingats på en person.


Verb:

sparka ut (tredje person singular enkel närvarande säckar ut, presens particip sparka ut, enkel förflutna och particip plundrade ut) (idiomatiskt) att somna, vanligtvis från underförstådd utmattning. Barnen plundrade i baksätet innan vi gjort det hem.


Referens:

sack out

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av säck ut. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 63 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av säck ut genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 214660 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor