"drivs av" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

drivs av

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

som drivs av att informera någon kort av de viktigaste punkterna i en idé; att få en idé eller förslag till uppmärksamheten av någon (särskilt för att få deras åsikt om det). Låt mig köra den idén av styrelsen innan vi tillbringar alltför mycket tid på det. Jag skulle vilja höra din åsikt om detta. Har du fått några minuter, så jag kan köra några idéer av dig. Kan du bara köra dessa siffror av mig igen, tack? För att se till att jag har dem tydligt.


Referens:

run by

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av drivs av. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av drivs av genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 214003 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor