"rez" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

rez

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från Gamla franska res, från latin rāsus.


Synonymer:

res (indisk reserv eller reservation)


Substantiv:

rez (plural rezes) (US, slang) kortform av reservation (Kanada, slang) kortform av reserv (Kanada, slang) kortform av bostad; sovsal Kortform av resonans. (Spel) Kortform av uppståndelsen.


Verb:

rez (tredje person singularis enkla nuvarande rezzes, presens particip rezzing, enkel förflutna och particip rezzed) (spel) Kortform av ÅTERUPPVÄCKA. 1999 7 mars, Phaedra, "Min recension av EQ beta. (Very Long ;-)", alt.games.everquest, Usenet, när du dör under de 3 första nivåerna, rez dig med mat och vatten.


Anagram:

Esr.


Referens:

rez

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av rez. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar rez kan hittas nedan:

1.rez
2.rez-de-chaussee
3.rezip
4.rezone
5.rezoning
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 6 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av rez genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 210587 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor