"resurs" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

resurs

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

resource


Engelskt Uttal:

re•source


Substantiv:


Etymologi

(Franska) resurs, från (gamla franska) ressourdre, resourdre, att fjädra framåt eller upp igen; prefix åter re- + sourdre att fjädra framåt. Se Källa .


Definition

(rsrs "),Substantiv:


Definition

1. den som en orter Orr som ett beroende för leverans eller stöd, medel för att övervinna en svårighet; tillflykt; ändamålsenlig. Threat'nings blandas med böner, hans sista resurs. Dryden.

2. pl.

Penningmedel; medel; pengar, eller någon egenskap som kan omvandlas till leveranser; tillgängliga medel eller kapacitet av något slag. Skottland ingalunda undgått ödet ordinerade för varje land som är ansluten men inte införlivas med ett annat land i större resurser. Macaulay.Synonymer:

ändamålsenlig


tillflykt


betyder


knep


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av resurs. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 20 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av resurs genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 12 Kategorier för detta ord. Detta är ord 209428 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor