"relexifier" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

relexifier

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

relexifier (plural relexifiers) (lingvistik) Den som relexifies. Lefebvre, Claire, Den spända, humör och bildsystem haitisk kreol och problemet med överföring av grammatik i kreolska uppkomst, Université du Québec à Montréal, s. 69 De relexifiers märkas om sålunda den lexikala posten kopieras från Ko som te, en reducerad form av été. Denna härledning står rakt för det faktum att egenskaperna hos te i Haitis lexikon parallell de KO i Fongbe lexikon.


Referens:

relexifier

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av relexifier. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av relexifier genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 207857 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor