"relatedly" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

relatedly

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(Vilket indikerar en sats endast påstås vara sant): påstås, förment (båda vanligare)


Adverb:

Adverb relatedly (jämförande mer relatedly, superlative mest relatedly) I en relaterad sätt. 1999, Christopher Lane, bördor av intimitet, Chicago, ISBN 0226468607, sid 263, not 23: Dellamora hävdar att Swinburne s "Anactoria" mål "för den fria viljan" genom att göra sexuell skillnad och orientering "obestämd" (77). Något tidigare i Maskulin Desire, hävdar han relatedly att Swinburne "haft inbillar sådana möjligheter" som "mans manliga könsorgan aktivitet" (69). 2006, Ellis Sandoz, Republicanism, Religion och själen of America, Missouri, ISBN 9780826217264, sid 176, not 41: Voegelin anmärkningar: "Jag kom in dessa problem med mysticism som en tonåring, inte på grund av religionsundervisning i skolan (jag gick till en protestantisk söndagsskola), men eftersom hinduer kom att hålla föreläsningar. men man måste få det från någonstans. " På andra håll anmärkte han relatedly: "Jag kan helt definitivt se att jag fick bruket av meditation genom att läsa Upanishaderna." Används för att indikera att det åtföljande meddelandet är relaterad (ansluten) till en föregående uttalande eller händelse. en. 2004, Dilys M. Hill, "konstitutionellt Reform", i 2004, Raymond Plant, Matt Beech, och Kevin Hickson, redaktörer, Kampen för Labours Soul, Routledge, ISBN 0415312833, sid 224: Även om det är nu en avdelning av konstitutionell affärer, det finns ingen formell konstitution. Relatedly, finns det ingen grundläggande ifrågasättande av utövandet av ett privilegium befogenheter premiärministern, placeringen av monarkin, och förhållandet mellan kyrka och stat. en. 2006, Patricia Spyer "Några punkter om Disorder i den indonesiska Postcolony", i 2006, Jean Comaroff och John L. Comaroff, redaktörer, lag och oordning i Postcolony, Chicago, ISBN 0226114090, sid 206: ett tvångsmässigt behov att interpet och min nästan allt för dold mening, att se någon trivial händelse som ett tecken eller omen om vad som kan komma. Det finns relatedly, till driv producera tecken (headties, graffiti och liknande) för en egen community för andra samhällsaktörer, för större relevanta målgrupper, och inte minst, för fienden Övrigt. (Sällsynt) Används för att indikera att det åtföljande meddelandet inte kan vara sant, men har sagts att vara sant. en. 2001, Mathieu Deflem, "International polissamarbete i Nordamerika", i 2001, Daniel J. Koenig och Dilip K. Das, redaktörer, internationellt polissamarbete: En världsperspektiv, Lexington, ISBN 0739102265, sidan 90: Som tidigare nämnts, samarbete mellan USA och Mexiko i polisiära frågor kretsar främst runt narkotikahandel och har relatedly hämmats av påverkan av korruption.


Referens:

relatedly

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av relatedly. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 51 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av relatedly genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 207750 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor