"rel" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

rel

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

rel f (plural RELS) Alternativ form av arrel.


Verb:

rel första person singular presens indikativ av rellen imperativ rellen


Anagram:

RLE


Preposition:

rel (matematik) I förhållande till. 1994, N Netsvetaev "diffeomorfism Kriterier för enkelt anslutas Even-Dimensional Manifolds", i, Oleg Viro, redaktör, topologi av grenrör och sorter, Advances in sovjetiska matematik 18, American Mathematical Society, ISBN 0821841246, sid 237, Eftersom och är cobordant rel gränsen och är n-anslutna, är antalet en nonnnegative heltal. 1997, Paul Selick, Introduction to homotopi teori, Fields Institute monografier, American Mathematical Society, ISBN 0821806904, sidan 15, Följande beteckningar är i allmänt bruk: (rel A) innebär att H är en Homotopy rel A från f till g .. .. 2002, Allen Hatcher, algebraisk topologi, Cambridge, ISBN 0521795400, sid 355, sedan i, det finns en karta så att och rel A, så diagrammet ovan är kommutativ upp till Homotopy rel A.


Referens:

rel

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av rel. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 35 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av rel genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 207730 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor