"refax" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

refax

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

re- + fax


Verb:

refax (tredje person singularis enkla nuvarande refaxes, presens particip refaxing, enkel förflutna och particip refaxed) att faxa igen; att skicka igen genom fax. 1991, Bulletin, Issues 5759-5767, sidan 8, räknar Dix han har refaxed 17000 sidor på detta sätt under de senaste åtta månaderna. 2006, Dolf De Roos, Gene Burns, The Insider guide till 52 Homes i 52 veckor: Skaffa din Real Estate Fortune nu, sidan 92, "jag skulle komma hem och min fax skulle bokstavligen staplas med counter", säger Gene. "Jag skulle bara registrera och refax, tecken och refax. 2008, Michael Soussan, Backstabbing för nybörjare: My Crash Course i internationell diplomati, sidan 162, Beslutet att använda CNN som en diplomatisk väg var avgörande för irakierna; om de hade väntat på sin skrivelse som ska faxas och åter faxas genom de vanliga kanalerna nyheterna kan ha nått president Clinton några minuter för sent.


Referens:

refax

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av refax. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 49 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av refax genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206826 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor