"refactorization" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

refactorization

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

refactorization (plural refactorizations) En delad i beståndsdelar efter en tidigare kombination. (lingvistik) En falsk etymologi härledd från re-gaffling. Ordet burger är en del av en refactorization av Hamburger (ursprungligen Hamburg + er). (Mjukvara) En omskrivning av datakod för att förbättra dess läsbarhet eller struktur utan att påverka dess innebörd eller beteende, vilket gör det lättare att underhålla; en refaktorisering. Ett syfte med refactorization är att rensa upp den globala omfattningen av alla biblioteks variabler, funktioner och objekt. Ett annat syfte med refactorization är faktor ut upprepade kodningsmönster till nya abstraktioner och därmed undvika deras upprepning resulterar i mindre kod att underhålla. (Matematik) en andra eller efterföljande faktorisering.


Referens:

refactorization

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av refactorization. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 42 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av refactorization genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206813 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor