"Refactor" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Refactor

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

(Databehandling) att skriva om befintliga källkoden i syfte att förbättra dess läsbarhet, återanvändbarhet eller struktur utan att påverka dess innebörd eller beteende. Koden fungerar, men jag måste Refactor det innan det är kvalitetsproduktion. (Skriva) att skriva om befintlig text i syfte att förbättra dess läsbarhet, återanvändbarhet eller struktur utan avsiktligt påverka dess innebörd. Liknar, men ibland innebär mer omfattande omstrukturering än kopiera redigering. Två viktiga aktiviteter som att bidra till samhällsprojekt, såsom Wikipedia, är att Refactor komplicerade artiklar i enklare sådana, och att Refactor duplicerade innehåll i återanvändbara mallar.


Referens:

refactor

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Refactor. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 63 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Refactor genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206809 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor