"designa om" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

designa om

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

redesign (plural nykonstruktioner) En plan för att göra förändringar i strukturen och funktioner en artefakt, byggnad eller ett system för att bättre tjäna syftet med den ursprungliga designen, eller för att tjäna andra ändamål än de som anges i den ursprungliga designen.


Verb:

redesign (tredje person singularis enkla nuvarande nykonstruktioner, presens particip omformande, enkel förflutna och particip omgjorda) Att lägga ut eller planerar en ny version av något tidigare anges eller planeras.


Anagram:

designer, enridges, avgick


Referens:

redesign

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av designa om. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av designa om genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206417 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor