"röd ceder" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

röd ceder

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(Träd i enbär familj): östra enbär, östra röd ceder (träd i tuja familj): västra röd ceder, jätte tuja (US) (träd i mahogny familj): Australian röd ceder


Substantiv:

röd ceder (plural röd ceder) en vintergröna träd i enbär familjen har rödaktig trä och återfinns i Nordamerika, blyerts-en. en vintergröna träd i tuja familj med rödaktig trä, som finns i Nordamerika, jättetuja. en vintergröna träd i mahogny familj med rödaktig trä, som finns i Australien, Toona australis. trä av någon av dessa träd.


Referens:

red cedar

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av röd ceder. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 73 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av röd ceder genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206191 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor