"röd bok" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

röd bok

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

röd + bok som en fast titel för olika myndighets böcker från 15-talet, i synnerhet Red Book Finansminister, ett manuskript volym av 13-talet (OED).


Egennamn:

röd bok En bok, ofta bundna med en röd pärm, eller online motsvarande, är att en tjänsteman, eller kanoniska, insamling av data, förordningar eller skrifter. Samtliga Chauntry preestis whos composicions är inskrivna i rede boke. T. Smith & LT Smith Eng. Skråväsendet (1479, red. 1870, s. 419, citerade efter OED) För några år sedan övertalade jag LCC att utfärda en röd-bok jämförande kommunala statistik. Times 25 okt 1920, 6/2, citerade efter OED En bok förmodligen tillhör djävulen och innehåller underskrifter av dem i förbund med honom. 1655, Thomas More, ett motgift mot ateism, sid 205-206. Hennes bekännelse Mr Langley av Sarum, att hon levde med D. Lamb och lärt sig konsten att höja Spirits från honom, vilket hon också erkände Edmond Bower vem också erkände hon förmågan att bota sjukdomar genom Charms och Spels att hon kunde upptäcka Stollen varor och förkunna någon tjuven i ett glas; och uppmanas av honom för Red Book halv skrev under med blod, är en katalog av dem som hade förseglat till Djävulen, hon denyed inte Knowledge i boken, men sade att det var med en i Hampshire. 1840, "The KVÄKARINNA", Södra Literary Messenger, vol. 6, sid 830. En del av dem relaterade sin intimitet med djävulen, förklarade de hade undertecknat sin lilla röda bok, varit närvarande vid hans sakrament och red med honom på pinnar genom luften för att delta i sina djävulska möten. 2003, James Branch Cabell, En fiende ibland oss ​​käre son, sid 181, ISBN 080953374X "Vid West Tenth Street", sa djävulen, tyst. "Jag tycker att det är smickrande, sir, att du borde ha bevarat en så noggrann redogörelse för mina tidigare förehavanden i att Marocko bundna röd bok av era", säger Diego, något överraskad, men ändå talar equably. 2004, ISBN 1589791320. Richard trodde Marilynne K. Roach, The Salem Witch Trials, sid 209 erbjudandet och så gjorde en röd markering med en pinne i mannens lilla röda bok.


Anagram:

brooked


Referens:

red book

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av röd bok. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 75 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av röd bok genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206184 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor