"röd ant" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

röd ant

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

röda ant (plural röda myror) Se rött, myra. Den europeiska röda myra (vanlig röd myra), (trädgårdsrödmyra). Farao myra, (Monomorium pharaonis). Den röda skördaren myra, (pogonomyrmex barbatus), hemma i sydvästra USA. Den Solenopsis Invicta (Opsis invicta), hemma i Sydamerika, men i stort sett invasiva. Den europeiska rött trä ant (Kal Skogsmyra eller ängsmyra). Den röda tjuren myra, (myrmecia gulosa).


Anagram:

ivrig, daren't, endart, ranted


Referens:

red ant

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av röd ant. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 63 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av röd ant genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 206174 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor