"rekord diagrammet" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

rekord diagrammet

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

musik kart


Substantiv:

rekord diagram (plural rekord diagram) (ofta plural) En rangordning av musik (låtar, album osv) enligt popularitet under en given tidsperiod. 1975 2 juni: His 1952 Blue Tango, med 50 fioler, blev den första instrumentala att toppa rekord diagram. 1985 11 november "Affärs Notes Entertainment": Ett album med låtar som gallrats från programmet har gjort en höghastighets jaga upp rekord diagram, säljer mer än 3 miljoner exemplar i en månad. 2004 26 augusti, Bill Virgin, "Radio takten: Spela diagram och nedräkningar är dammig, men inte död ännu": Skivan diagram och nr 1 låt har förlorat en del av sin resning i radio, klagade en utveckling i en kolumn förra året av Sean Ross, vice VD för musik och programmering på Edison Media Research.


Referens:

record chart

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av rekord diagrammet. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av rekord diagrammet genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 205953 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor