"betryggande" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

betryggande

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

lugnande (plural reassurings) trygghet Mark Twain Alfred darrade och kände en stor sjunk inne, men han gjorde vad han kunde för att dölja sin misär och att svara med någon show av hjärta till majorens vänligt pettings och reassurings.


Verb:

lugnande Present form av LUGNA.


Adjektiv:

Adjektiv lugnande (jämförande mer lugnande, superlative mest lugnande) Det försäkrar; orsakar komfort eller självförtroende. 1963, Margery Allingham, kapitel 17, China Guvernant: Ansiktet som dök upp var inte lugnande. Det var trubbigt och grått, näsan växer tjock och plan från högt upp på den främre benet i pannan, medan hans ögon var smala springor mörk i en snäv bandage av vävnad. . 1994, Nelson Mandela, Long Walk to Freedom, Abacus 2010, s. 95: Det var lugnande att vara tillbaka i regent varma famn.


Referens:

reassuring

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av betryggande. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 19 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av betryggande genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 205327 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor