"razorfish" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

razorfish

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

rakhyvel + fisk


Substantiv:

Razorfish (plural razorfishes eller Razorfish) Någon av olika orelaterade fisk, inklusive de av släktena aeoliscus, centriscus och xyrichtys. 2007 27 maj Paul Gray, "att se dig igen", New York Times: De simmade, och klättrade tillsammans längs klipporna, och vadade i floden, och fiskade, och grävde hål i leran, och stirrade på den degenererade havet sprutar, och samlade hinkar fulla av sjöjungfruns plånböcker, och fångade Razorfish och hjärtmusslor. "


Referens:

razorfish

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av razorfish. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 14 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av razorfish genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 204920 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor