"razor wire" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

razor wire

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

taggtråd (kvantifierbart och oräkneliga, flera kniv trådar) En form av fasttråd liknar taggtråd, men med en serie korta blad i stället för hullingar. Också, en längd därav. 2007 (12 december, 05:12): Ben "Yatzy" Croshaw "Guitar Hero III" granskats av Zero Skiljetecken, 1: 30-1: 40 Tro inte lögnen av Guitar Hero III; det är faktiskt den fjärde titeln i serien, Rocks den tredje är den 80, som jag inte har spelat, men den dagen jag punga ut sjuttio dollar för ett expansionspaket är dagen jag svälja taggtråd, dra i slutet av min röv och tandtråd mig till döds.


Referens:

razor wire

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av razor wire. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 17 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av razor wire genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 204915 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor