"qazf" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

qazf

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

qazf (uncountable) (Islam) Falsk anklagelse för äktenskapsbrott (zina). 1984, Keith Hodkinson, Muslim Familjerätt: En Sourcebook Det kan uppgå till qazf tillskriva zina till en avliden person ... 1985, Internationella centret för etniska studier, etniska studier rapport har inte heller hört talas om någon som piskades för qazf enligt denna förordning . 1992, Asien Watch kommittén, Double Jeopardy: Den maximala straffet för Qazf är polisen övergrepp mot kvinnor i Pakistan 80 piskrapp och måste bevisas av vittnesmål från två fromma muslimska manliga vittnen, utom när den tilltalade är icke-muslim.


Referens:

qazf

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av qazf. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar qazf kan hittas nedan:

1.qazf
2.Qazvin
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 55 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av qazf genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 201425 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor