"Proact" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Proact

" betyder  



      
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

pro- + handling. Trolig back-formation från proaktiva.


Synonymer:

förutse framkoppling


Verb:

Proact (tredje person singular enkla nuvarande Proacts, presens particip proacting, enkel förflutna och particip proacted) Att vidta åtgärder i god tid före en förväntad händelse 1979, Ichak Adizes, Hur man löser misskötsel Kris, ISBN 0937120006, sidan 88: An ( E) -liknande manager, å andra sidan, kommer att Proact. Han kommer att försöka föreställa sig där bollen kommer att landa och gå dit och gör dig redo att slå det.


Anagram:

captor


Referens:

proact

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!







AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Proact. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 48 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Proact genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 196723 i vår ordlista.




Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor