"precise" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

precise

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

precise


Engelskt Uttal:

pre•cise


Adjektiv:


Etymologi

(Latin) praecisus avskuren, kort, koncis, particip av praecidere att skära av framför, att skära av; pRAE före + caedere att skära: confer (franska) resumé. Ge Concise.


Definition

1. Med bestämda begränsningar; exakt eller skarpt definierade eller anges; bestämd; exakt; trevlig; inte vaga eller tvetydiga; som, exakta regler för moral. Lagen i denna punkt är inte exakt. Bacon. För timmen exakt utkräver vår parting därmed. Milton.

2. strikt följa eller som överensstämmer med regeln, mycket trevligt eller exakt; pedantisk i uppförande eller ceremoni; formell; högtid. Addison. Han var alltid exakt i löftet bevarande. (Shakespeare)Adverb:


Definition

preciseness,Synonymer:

exakt


See Accurate. Precisely


exakt


bestämd


korrekt


noggrann


pedantisk


särskild


trevlig


formell


exakt


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av precise. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 20 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av precise genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 19 Kategorier för detta ord. Detta är ord 194539 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor