"porch" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

porch

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

porch


Engelskt Uttal:

porch


Substantiv:


Etymologi

(Franska) Porche, (latin) Porticus, från porta en grind, ingång, eller passage. Se Port en grind, och ger Portico.


Definition

1. (Architecture) En täckt och innesluten ingången till en byggnad, oavsett om de från insidan och bildar en slags vestibul inom de viktigaste väggen, eller skjuter utan och med en separat tak. Ibland verandan är tillräckligt stor för att fungera som en täckt promenad. Se även Transport veranda under transport, och Loggia. Det charm Helen i veranda jag spionerade Vesta tempel. Dryden.

2. En portik; en täckt promenad. (Föråldrad) Reparation till Pompey veranda, där du ska hitta hitta oss. (Shakespeare) Den offentliga portik, eller stora salen, i Aten, där Zeno, filosofen, lärde sina lärjungar; därmed används ibland som motsvarar skolan av stoikerna. Den kallades "h poikilh stoa. [Se Poicile .]Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av porch. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 31 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av porch genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 192510 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor