"peeping tom" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

peeping tom

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från Peeping Tom, en skräddare i legenden om Lady Godiva som såg Godiva rider naken.


Synonymer:

peeper voyeur


Substantiv:

peeping tom (plural peeping toms) En person som vakar en annan utan den andres tillstånd och oftast utan den andres kunskap, särskilt i syfte att härleda sexuell njutning från åsynen av andra. 1957, "en fråga om rättvisa," Time, 3 juni, Reynolds hävdade att den kinesiska var en peeping Tom som han fångade spionerar på hans fru en natt i mars medan hon frotté själv efter en dusch. 2000, Jeffrey Geri, Oh, Henry (ISBN 1462811329), sidan 148: Flickorna klagade peeping Toms. Det fanns ett takfönster i de kommunala damernas dusch, och en natt Jennie och en vän tittade upp när du duschar, att se två unga manliga ansikten stirrar på dem uppifrån. 2005, en UM elev citeras i College Prowler: University Of Michigan: off the record (ISBN 1596581638), sidan 20: "De hävdar att säkerheten är bra på UM, men vi hade fem inbrott i studentbostäder och många rapporter om peeping Toms i damernas studentrummet badrum. "


Referens:

peeping tom

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av peeping tom. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar peeping tom kan hittas nedan:

1.pee off
2.peece
3.peechi
4.peed off
5.peekaboo bh
6.peekapoo
7.peekytoe
8.peel out
9.Peele
10.peeled
11.peelhouse
12.peeling
13.peeling
14.Peeliter
15.Peen
16.peenge
17.peening
18.peenthrug
19.peep pixlar
20.peep sight
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 10 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av peeping tom genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 182003 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor