"parklike" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

parklike

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

park + -liknande


Adjektiv:

Adjektiv parklike (jämförande mer park, superlativ mest parklike) Liknar en park 2007 7 oktober Peter Applebome "ett jobb för Spider-Man, eller en tidigare pojkscout", New York Times: Men det betyder att det som började som den mest främmande insatser - en plan för att vända en övergiven järnvägsbron i en parkliknande bana över Hudson - kan faktiskt vara nära att ta en kritisk massa, om inte helt den kritiska massa sin ursprungliga visionär hade i åtanke.


Referens:

parklike

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av parklike. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 6 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av parklike genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 180127 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor