"styckegodsenheten" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

styckegodsenheten

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

över- + pack


Substantiv:

styckegodsenheten (plural styckegodsenheter) En behållare avsedd att innehålla mindre behållare. 2011, Minnesota Department of Transportation "Minnesota Commercial Truck och passagerar förordningar Fact Sheet", http://www.dot.state.mn.us/, nås på 2013/05/03: Varje behållare i en overpack måste vara ett paket godkänts för att farligt material i HMR.


Verb:

styckegods (tredje person singular enkla nuvarande ytterhöljen, presens particip overpacking, enkel tidigare och particip overpacked) (intransitiva) att packa för mycket. 2008 15 juni Michelle Higgins, "Kontrollera bagage? Inte vid dessa priser ", New York Times: Sällan resenärer tenderar att overpack, fyllning resväskor fulla av en annan outfit för varje dag i veckan, plus några extra - för säkerhets skull.


Referens:

overpack

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av styckegodsenheten. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 45 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av styckegodsenheten genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 176414 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor