"overnighter" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

overnighter

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

över natten + -er


Substantiv:

overnighter (plural overnighters) En person som övernattningar, eller övernattningar. Något som tjänar resa över natten, till exempel en natt tåg. (Informellt) En vistelse eller händelse som sker över en natt. 2007 11 mars Steven Heighton, "Survivor", New York Times: För att ta itu med berättelsen utmaningen Cave extrema isolering (för större delen av vintern han begränsad till en liten hydda, saknas även solen för tröst), Harding fyller sin ensamhet genom drömmar av hans äktenskap med en dansk kvinna, vars graviditet och olyckliga arbete göra sin egen prövning utseende, åtminstone för en stund, som en overnighter i Adirondacks.


Referens:

overnighter

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av overnighter. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av overnighter genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 176401 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor