"outgain" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

outgain

" betyder  



      
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

utanför + förstärkning


Verb:

outgain (tredje person singular enkel närvarande outgains, presens particip outgaining, enkel förflutna och particip outgained) (transitive) att överträffa på ett kvantitativt mått. 2009 2 februari Dave Perkins, "Super Steelers slå tillbaka", Toronto Star: Pittsburgh sträckte det till 10-0 på en Gary Russell en gård TD utfall i den första minuten av andra kvartalet, på den punkten outgaining Arizona 147-13 varv.


Referens:

outgain

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!







AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av outgain. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av outgain genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 175255 i vår ordlista.




Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor