"outflung" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

outflung

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

outflung enkel förbi böjningsform av outfling


Adjektiv:

Adjektiv outflung (jämförande mer outflung, superlative mest outflung) slungas utåt. 2007 9 november Claudia La Rocco, "Brooklyn Convocation av Shakers (och Movers)", New York Times: Men kredit måste gå till Mr. Saarinen, som utgående från de ursprungliga Shaker danser, har skapat en underbart jordnära rörelsespråk, full av smyga, rytmiskt stämpling processionals, välvda ryggar, outflung armar och axlar som ser ut som om de kunde bära upp i en större börda än Atlas. Mr Saarinen och hans sju dansare försvann i detta språk, lämnar publiken att kisa genom Mikki Kunttu tjocka, skumma ljusdesign.


Referens:

outflung

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av outflung. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av outflung genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 175244 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor