"outfire" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

outfire

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

utanför + eld


Substantiv:

outfire (plural outfires) (Sussex) Ett besök av en brasa samhället att delta i firandet av en annan. Ska du några outfires detta år? Ja, Barcombe och Glynde tror jag.


Verb:

outfire (tredje person singularis enkla nuvarande outfires, presens particip outfiring, enkel förflutna och particip outfired) (transitive) att skjuta längre eller bättre än. 1943, Popular Mechanics (volym 79, nummer 4, april 1943) Outfiring den nyaste nazist vapnet 00:56, en automatisk, pneumatisk pistol som utvecklats av en Los Angeles uppfinnare häller ut 12.000 rundor per minut ... 1995, Albert Wendt, Nuanua: Pacific skrift på engelska sedan 1980 Det hade outfired vapen deras förfäder.


Referens:

outfire

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av outfire. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 10 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av outfire genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 175234 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor