"outfinesse" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

outfinesse

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

utanför + finess


Verb:

outfinesse (tredje person singularis enkla nuvarande outfinesses, presens particip outfinessing, enkel förflutna och particip outfinessed) (transitive) För att visa mer finess än; att utmärka sig i nåd, elegans, eller skicklighet. 2007 3 juni Lawrence Ulrich, "A Grand Opening för BMW: s Quick-Tanning Machine", New York Times: Efter att ha misslyckats i många år outhandle och outfinesse BMW har konkurrensen försökt hamra den till underkastelse.


Referens:

outfinesse

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av outfinesse. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 10 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av outfinesse genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 175233 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor