"på bakre foten" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

på bakre foten

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv på bakre foten (idiomatiskt) I en defensiv hållning; i obalans. 2003, Val McDermid, Den avlägsna eko, sidan 184: Lawson inte kommer att sätta på den bakre foten av Brian Duff. "Jag vet inte vad du är på om men jag har hållit min näsa ren i över tjugo år 2005, Clare Naylor, Mimi Hare, Andra Assistant:.. En saga från botten av Hollywood Ladder, sida 289: nu var jag den på den bakre foten Han gillade mig "Verkligen?" "jag skulle vilja ta dig ut när vi är tillbaka i LA" 2008, Sue Limb, Zoe & Chloe på kringstrykandet,.. sidan 112. Hon var på bakre foten nu jag hade tagit bra initiativ och korrekt.


Referens:

on the back foot

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av på bakre foten. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 43 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av på bakre foten genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 172175 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor