"på alla fyra" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

på alla fyra

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv på alla fyra (inte jämförbara) (idiomatiska) på sina händer och knän. 1916, Elbert Hubbard, Little Journeys Vol. 14: Great musiker, "Johannes Brahms" Han var på alla fyra, med tre barn på ryggen, rida honom för en häst. (Idiomatiskt, ofta följt av "med") av liknande art eller verkan till något annat; konsekvent. 1920, Rudyard Kipling, Letter of Travel, ch. 21: Den nya lagen var just på alla fyra med Homestead Act.


Adverb:

Adverb på alla fyra (inte jämförbara) (idiomatiska) på sina händer och knän. 1897, Joseph Conrad, The Nigger av "Narcissus", kap. 3: En skrymmande formen sågs stigande akterut, och började marschera på alla fyra med rörelser några stora försiktiga djur. (Idiomatiskt, ofta följt av "med") På ett sätt som liknar till sin natur eller effekt till något annat; konsekvent. 1887, Thomas Hardy, The Woodlanders, ch. 39: Den fader längtan körde på alla fyra med sin egen önskan.


Referens:

on all fours

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av på alla fyra. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 44 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av på alla fyra genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 172105 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor