"nonaerodynamic" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

nonaerodynamic

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

icke- + aerodynamisk


Adjektiv:

Adjektiv nonaerodynamic (inte jämförbara) Inte aerodynamiska 1998 10 april John Ruben, "nästan allting Dinosaurian", Science, volym 280, nummer 5361, DOI: 10,1126 / science.280.5361.224: Till exempel, i kapitlet "befjädrade dinosaurier, "vi får höra att vissa dinosaurier kan ha varit endotermisk eftersom den kinesiska theropod Sinosauropteryx besatt nonaerodynamic" fjädrar ", som var och en, som moderna fågelfjädrar, verkar ha bestått av" en central rhachis och förgrening hullingar "(s. 241) .


Referens:

nonaerodynamic

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av nonaerodynamic. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av nonaerodynamic genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 161801 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor