"mot" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mot

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

mot


Engelskt Uttal:

mot


Frasen / Verb:


Etymologi

Sjunga. presens indikativ Mot, Mote, Moot (, Mot, Mote, Moote, nuvarande konjunktiv Mote,. ofullkomlig Moste, Se Måste , verb (föråldrad) maj, måste,. kunde han omtvistad lika gärna säga ett ord som en annan Chaucer wordes mote. .. vara kusin till handling Chaucer Män omtvistad till exempel endast ett ge silver till de poore Freres Chaucer så ska det bli, så var det, amen, -.. en fras i vissa ritualer, som det av frimurarna.


Definition

[Sjunga. presens indikativ Mot, Mote, Moot (Mot, Mote, Moote, nuvarande konjunktiv Mote,. ofullkomlig Moste, Se Måste , verb] (föråldrad) maj, måste,. kunde han omtvistad lika gärna säga ett ord som en annan Chaucer wordes. .. mote vara kusin till handling Chaucer Män omtvistad [till exempel, ett enda] ge silver till de poore Freres Chaucer så ska det bli, så var det, amen, -.. en fras i vissa ritualer, som den hos den frimurare.Substantiv:


Etymologi

(Franska) Se Motto .


Definition

1. Ett ord; därmed ett motto; en enhet. (Föråldrad) Bishop Hall. Tarquin öga kan läsa MOT fjärran. (Shakespeare)

2. En kärnfulla eller kvick tale; en vits. [A gallicism] Här och där dyker uppAdjektiv:


Definition

vilde MOT. North British Review

3. En anteckning eller kort belastning på en signalhorn. Sir (Welsh) Scott.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mot. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 34 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mot genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 10 Kategorier för detta ord. Detta är ord 153716 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor