"monsterize" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

monsterize

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

monsterize (tredje person singularis enkla nuvarande monsterizes, presens particip monsterizing, enkel förflutna och particip monsterized) att göra något eller någon annan i ett monster eller utseende 2010, olika, Vampirella arkiv, volym 1, sid 331 "IRON-ON" MONSTER Itie nyaste sättet att "Monsterize" dina skjortor. T-shirts, skjortor svett, jeans, jackor, bärbara datorer, alla kakel att ge en annan mycket dåligt rykte, demonisera, förtala 2003, Belinda Morrissey, när kvinnor dödar: frågor om byrå och subjektivitet, sid 25 förtal / monsterization förnekar byrå genom att insistera på den onda karaktären av mörderska, vilket gör henne att förlora 2002, Mark Thornton Burnett, bygga "monster" i Shakespeares drama och tidig modern kultur, sidan 93 den särskilda kombinationen av politik och "monster" i Richard III "monsterizes" en redan " monstruösa "språk och institution, en återspegling av nivån av ångest som genereras av successionskrisen på 1590-talet. "2006, Michael Finkel, sann historia: mord, Memoir, Mea Culpa" Jag skulle erkänna det förflutna och monsterize själv i ögonen i juryn ", skrev han. "Jag skulle försöka vara emotion, att öka trovärdigheten till den monsterization.


Referens:

monsterize

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av monsterize. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 6 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av monsterize genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 152871 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor