"monsterization" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

monsterization

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

monster + -ization


Synonymer:

demonisering vilification


Substantiv:

monsterization (plural monsterizations) omvandlingen av något eller någon till ett monster antingen bokstavligt eller figatuvely 1999, Jeffrey Jerome Cohen, av jättar: kön, monster och medeltiden, sid 132 En liknande men mindre spektakulära teknik monsterization driver representationen av islam i England, där "Saracen hot" aldrig inkräktat och därför var alltid riskerar att verka fantastiska och avlägset. 2003, Belinda Morrissey, när kvinnor dödar: frågor om byrå och subjektivitet, sid 25 förtal / monsterization förnekar byrå genom att insistera på den onda naturen hos mörderska, vilket gör henne att förlora 2006, Michael Finkel, sann historia: mord, Memoir, Mea culpa "jag skulle erkänna det förflutna och monsterize själv i ögonen i juryn", skrev han. "Jag skulle försöka vara emotion, att öka trovärdigheten till den monsterization. Kulturantrolopologer otvivelaktigt slag i studien av monsterization av Michael Jackson.


Referens:

monsterization

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av monsterization. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av monsterization genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 152870 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor