"monovision" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

monovision

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

mono- + syn


Substantiv:

monovision (uncountable) (oftalmologi) En behandling för presbyopi där ena ögat behandlas för att förbättra avståndsseende och det andra ögat behandlas för att förbättra nära håll en mono effekt 2009 1 januari Camille Sweeney, "att kisa eller Se Light ": Tills nyligen, det var inte mycket mer man kan göra än att ge efter för ett par läsglasögon, eller försöka att åtgärda problemet med antingen monovision kontaktlinser (ett öga korrigeras för avstånd, en för på nära håll) eller laserkirurgi.


Referens:

monovision

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av monovision. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av monovision genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 152837 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor