"mockumentation" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mockumentation

" betyder  



      
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

mockumentation (plural mockumentations) (slang) Teknisk dokumentation såsom manualer, som antar läsaren redan vet mest uppenbara saker de bör leta i dokumentationen för att hitta, och därför bara nämner men aldrig förklarar dem (t.ex. vilken port kunden programvara använder för att kommunicera med serverprogramvaran). I stället går in i detalj på mycket uppenbara, såsom placeringen av objekt på GUI, eller hur man klicka på filen setup.exe för att installera programmet. Således lämnar läsaren känner förolämpad, dum, och bitter. 2003, Gordon Meyer, - "För mer information om mockumentation, se" Mini Cooper har lite kul med manualer "" 2006, Steve Ball, - "Vissa mocumentation från lördag eftermiddag BR / HZ inspelning experiment ..." 2006, Niki Kriese, - "Mer mocumentation"


Referens:

mockumentation

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!







AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mockumentation. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar mockumentation kan hittas nedan:

1.moc tå
2.mocap
3.Mocc
4.moccasined
5.mochaccino
6.Moche
7.Mochel
8.mochi
9.mochiko
10.Mochila
11.mociology
12.mock
13.mock examen
14.mock jordgubbe
15.mock up
16.mocka
17.mockable
18.mockado
19.mockadour
20.mockage
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 2 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mockumentation genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 151495 i vår ordlista.




Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor