"mockbuster" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mockbuster

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Blandning av mock och blockbuster


Substantiv:

mockbuster (plural mockbusters) (informellt) En relativt låg budget film ges ett liknande tema och titel till en populär blockbuster i ett försök att kombitrafik på dess framgång. 2007 7 oktober Rolf Potts, "The New B Movie", New York Times: Den asyl hade en väldefinierad målgrupp som skräck film företag syftar mockbuster strategi på en bredare och grundare demografiska: vissa tittare har sett verklig blockbuster och vill ha mer av samma sak, oavsett hur lo-fi; vissa är genre nördar, är intresserade av lågbudget äventyr och sci-fi filmer; andra hyr filmen tänker det är något annat (webbplatser är fulla med hånfulla poster i luras film fans).


Referens:

mockbuster

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mockbuster. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar mockbuster kan hittas nedan:

1.moc tå
2.mocap
3.Mocc
4.moccasined
5.mochaccino
6.Moche
7.Mochel
8.mochi
9.mochiko
10.Mochila
11.mociology
12.mock
13.mock examen
14.mock jordgubbe
15.mock up
16.mocka
17.mockable
18.mockado
19.mockadour
20.mockage
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mockbuster genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 151479 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor