"misacknowledge" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

misacknowledge

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från misstag + erkänna.


Verb:

misacknowledge (tredje person singularis enkla nuvarande misacknowledges, presens particip misacknowledging, enkel förflutna och particip misacknowledged) (sällsynt) att misslyckas med att erkänna; att erkänna felaktigt. 1603, John Florio, översätta Michel de Montaigne, essäer, II.12: Jag såg honom på Ferrara, i så pitteous en situation; misacknowledging både himselfe och hans arbete, som ovetande till honom och till och med hans ansikte, har publicerats både okorrigerade och lemlästade. 1901, Robert S Littell, The Living Age, vol. CCXXVIII: Hur många kan jag vanligtvis ser att vilseledande erkänna fattigdom; hur många som önskar död eller som passerar den utan larm eller lidande?


Referens:

misacknowledge

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av misacknowledge. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 33 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av misacknowledge genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 150236 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor