"minihistory" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

minihistory

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

mini- + historia


Substantiv:

minihistory (plural minihistories) En kort historia. 2007 15 september Martha Schwendener "föra ut de ledande ljusen i en vattenfärg Show", New York Times: Med 80 verk från folkliga illustrationer till precisionist holländsk-inspirerade landskap och lösa 20-talets abstraktioner, erbjuder en minihistory av amerikanska målning men också utmanar trötta föreställningar om akvarell som en amatör medium.


Referens:

minihistory

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av minihistory. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 6 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av minihistory genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 149851 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor