"minidocumentary" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

minidocumentary

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

mini- + dokumentära


Substantiv:

minidocumentary (plural minidocumentaries) En kort dokumentär. 2007 25 november Julie Bosman, "När Kampanjer Strays Off Script", New York Times: En av den senaste utvecklingen, han noterade, var användningen av video. Mr Romney kampanj har värvat en Emmy-vinnande producenten att skapa minidocumentaries Mr Romney utseenden på kampanjvägen, som läggs ut på Mitt TV på kampanjens webbplats.


Referens:

minidocumentary

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av minidocumentary. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av minidocumentary genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 149826 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor