"mill" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mill

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

mill


Engelskt Uttal:

mill


Substantiv:


Etymologi

(Latin) Mille tusen. Konferera Mile.


Definition

En pengar redovisnings USA, har värdet av tiondels procent, eller tusendels dollar.Substantiv:


Etymologi

(Gammal engelsk) mille, Melle, mulle, Milne, (anglosaxiska) myln, mylen; besläktad med (nederländska) molen, tyska Mühle (fornhögtyska) Muli, Mulin, (isländska) mylna; alla förmodligen från (latin) molina, från mola kvarnsten; ordentligt, det som slipar, besläktad med Molère att slipa, (gotiska) Malan, tyska Mahlen, och (engelska) måltid. Mjöl, och ger Moline.


Definition

1. En maskin för slipning eller pendlar varje ämne, som korn, genom att gnida och krossa den mellan två hårda, grova eller ämnad ytor; som en gristmill, en kaffekvarn; ett ben kvarn.

2. En maskin som används för att driva ut saft, sav, etc. från vegetabiliska vävnader genom tryck eller genom tryck i kombination med en slip, eller skärprocessen; som en cider kvarn; en käpp kvarn.

3. En maskin för slipning och polering; som ett kortfattat formulerat kvarn.

4. Ett gemensamt namn för olika maskiner som producerar en tillverkad produkt eller ändra formen på en råvara genom kontinuerlig upprepning av några enkla åtgärder; som, ett sågverk; en stämpling fabriken, etc.

5. En byggnad eller samling byggnader med maskiner av vilka processer för tillverkning bedrivs; som, ett bomullsspinneri; en pulverkvarn; ett valsverk.

6. (Die Sinking) En härdad stålvals med en design i relief, som används för tryckning av en omvänd kopia av designen i en mjukare metall, såsom koppar.

7. (Mining) (a) En utgrävning i berg, tvärs arbetena, varifrån materialet för fyllning erhålls. (B) En passage under jord genom vilken malmen skott.

8. En fräs. Se illustration i Milling.

9. En pugilistisk. [Cant] Sällsynta (nederländska) Blackmore. Kant kvarn, Flint kvarn, etc. Se kant , Flint, etc. - Mill bar (Iron Works), en grov bar valsas eller dras direkt från en blomma eller pöl bar för omvandling till köpman järn i kvarnen. - Mill aska, slagg från en puddling ugn. - Mill huvud, chef för vatten som används för att vrida ratten i en kvarn. - Mill plocka ett val för att klä kvarnstenar. - Mill damm, en damm som levererar vattnet till en kvarn. - Mill ras, kanalen i vilken vatten transporteras till en kvarn hjul, eller den ström av vatten som driver hjulet. - Mill svans, det vatten som rinner från en kvarnhjul efter att det, eller den kanal där vattnet strömmar. - Mill tand, en slipmaskin eller molar tand. - Mill hjul, vattenhjulet som driver maskiner på en kvarn. - Valskvarn, en kvarn i vilken mjöl görs genom att krossa spannmål mellan valsarna. - Stämpel kvarn (Mining), en kvarn där malmen krossas av frimärken. - Att gå igenom kvarnen, att uppleva lidande eller disciplin som krävs för att få en viss grad av kunskap eller skicklighet, eller till en viss mentala tillstånd.Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip Malt; presens particip och verbala substantiv Fräsning. ; Se Mill, substantiv och ger Muller.


Definition

[Ofullkomlig och particip Malt; presens particip och verbala substantiv Fräsning.]

1. För att minska till fina partiklar, eller små bitar, i en kvarn; att slipa; att finfördela.

2. För att forma, finish, eller förändra genom att passera genom en maskin, bestämt att forma eller klädsel, som metall, med hjälp av en roterande kniv.

3. Om du vill göra en upphöjd kant runt kanterna, eller att skära fina spår eller fördjupningar över kanter, som av ett mynt, eller ett skruvhuvud; också, att stämpla i en präglings press; till mynt.

4. För att passera genom en fulling kvarn; till full, som tyg.

5. Att slå med knytnävarna. [Cant] Thackeray.

6. För att rulla in barer, som stål. Att fräsa choklad, för att göra det skummande, såsom genom kärning.Intransitivt Verb:


Definition

(Zoologi) Att simma under vatten; - Sade luft andas varelser.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mill. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar mill kan hittas nedan:

1.mil
2.mila
3.Milab
4.milady
5.milage
6.milanese
7.Milanese
8.Milankovitch cykel
9.Milano
10.Milaras
11.milarite
12.milatuzumab
13.milbemycin
14.Milch
15.milchy
16.mild
17.mild
18.mild ale
19.mild hjärtan
20.mild och bitter
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 24 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mill genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 13 Kategorier för detta ord. Detta är ord 149385 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor