"meta" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

meta

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

från meta-


Synonymer:

Cíl


Substantiv:

meta (plural metas) gränsmarkören Endera av de koniska kolumner i varje ände av en romersk cirkus


Verb:

vid meta (tredje person singular tidigare vägledande Metti eller metaði, liggande Mett eller metað) för att mäta, till känsla, överväga


Adjektiv:

Adjektiv meta (jämförande mer meta, superlative mest meta) (informellt) självrefererande; på en högre nivå 2002, Robert C. Neville, religion i det senmoderna samhället, ISBN 079145424X, sidan 31: i finjustering skyldigheter du inte en "meta" typ av förpliktelse. 2006, Brendan Vaughan, vad skulle MacGyver gör ?, ISBN 1594630240, sidan 186: Dessutom, jag kan bara höra Vaughan. "Väldigt roligt, Stacey, mycket Charlie Kaufman-esque, mycket meta, mycket '97 Jag kan inte använda den . "


Anagram:

mate, matte, kött, tam, lag


Referens:

meta

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av meta. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 79 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av meta genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 6 Kategorier för detta ord. Detta är ord 146843 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor