"mechanoreceptive" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mechanoreceptive

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

mechano- + mottaglig


Adjektiv:

Adjektiv mechanoreceptive (jämförande mer mechanoreceptive, superlative mest mechanoreceptive) gensvar på mekaniska stimuli såsom ljud och beröring 1996, BU BUDELMANN, "Active marina Rovdjur", i Lenz et al. redaktörer, Zooplankton, ISBN 9056990225, sidan 136: Bläckfiskar, fiskar och akvatiska amfibier, har en mechanoreceptive system som är mycket känslig för lokala vattenrörelser.


Referens:

mechanoreceptive

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mechanoreceptive. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 5 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mechanoreceptive genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 144825 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor